Ajankohtaista

Paluu yhteisen tekemisen pariin

 

Vuosi 2022 oli Pohjois-Pielaveden kylätoiminnassa useiden vilkkaiden toimintavuosien jälkeen niin sanottusti uutta suuntaa hakeva ja voimien keräämisen vuosi. Maaseudun rakennemuutoksen vuoksi kylätoimintojen tärkein elinehto tänä päivänä on uudistuminen ja tässä hetkessä eläminen. Helmikuussa koottu uusi hallitus ja Pielaveden kunnan 150v juhlavuosi tuo tälle toimintakaudelle ja varmasti myös tulevaisuuteen uusia tuulia uusine mahdollisuuksineen. Pohjois-Pielaveden tulevaisuusohjelmassa kylän visio kohti tulevia vuosia muotoillaan seuraavasti: ”Pohjois-Pielavesi on eläviä tarinoita tuottava, kumppanuutta synnyttävä ja yritteliäisyyttä tukeva kyläyhteisö.”

Tällä teemalla siis kohti tulevaa! :)

 

Tulevia tapahtumia kesällä 2023:

  • Avoimet Kylät
  • Pohjois-Pielaveden Maalaismarkkinat
  • Tuuren Sottiisi

Yhteenhiileen Osuuskunta

 

Yhteenhiileen Osuuskunta mm. vuokraa tiloja ja tarjoaa hostellityyppistä majoitusta Vaaraslahden entisen kyläkaupan tiloissa Kaupantuvalla. Kesäksi Kaupantuvalle pyritään löytämään myös kesäkahvilan pitäjä. Kaikki palvelut, hinnastot ja yhteystiedot löydät kotisivuilta: Puhalletaan yhteenhiileen

 

 

Kaupantupa.
Yhteenhiileen Osuuskunta on perustettu vuonna 2019.

Päivitämme parhaillamme sivujamme - pahoittelemme siitä mahdollisesti johtuvaa haittaa! :)

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.