Ajankohtaista

TERVETULOA POHJOIS-PIELAVEDEN XVIII MAALAISMARKKINOILLE 28.7.2019 YSTÄVÄT, KYLÄIHMISET JA NÄYTTEILLEASETTAJAT!

Perinteinen maalaismarkkinatapahtuma toteutetaan jälleen kerran heinäkuun viimeisenä sunnuntaina klo 10:00 - 15:00 Pohjois-Pielaveden Vaaraslahdessa kyläkoulun ja kyläkaupan (nykyisin kyläläisten yhteinen olohuone Kaupan tupa) ympäristössä.

Markkinoiden erityisteemana on tänä vuonna metsästys ja kalastus, joten markkinameininkiä ja tapahtuman tunnelmaa rakennellaan tämän mukaisesti. Samalla pidetään toki huolta myös siitä, että aiemmin hyväksi todettu toteutuskonsepti tuttujen jälleennäkemisen, sekä laadukkaan tuote- ja ohjelmatarjonnan osalta säilyy vähintään totutun kaltaisena.   

Uutta tämän vuoden maalaismarkkinoilla on teeman lisäksi iltapäivälle ajoittuva vapaamuotoinen tanssahtelu Vaaraslahden Nuorisoseuran talolla, sekä Kaupan tuvalle muodostettava erillinen piha-alue käsityötuotteiden ja erilaisten työnäytöksien tarjoajille.

Odotamme maalaismarkkinoille osallistuvan noin 40 näytteilleasettajaa ja 1000 kävijää, eli odotettavissa on jälleen kerran onnistunut ja tunnelmaa kohottava tapahtuma.

Lisätietoja antaa ja ilmoittautumisia ottaa vastaan kylätyöntekijä Harri-Pekka Luomi aina markkinoita edeltävään lauantaipäivään 27.7. asti (Kaupan tupa, Kiuruvedentie 1634, Vaaraslahti, p. 040 583 6986, hp.luomi@gmail.com).

PDF-tiedostoMaalaismarkkinainfo.pdf (191 kB)
Pohjois-Pielaveden XVIII Maalaismarkkinat 28.7.2019

KYLÄ & KUMPPANUUS -HANKE ALKOI 11.2.2019

Euroopan Unionin maaseuturahaston, Pohjois-Savon ELY -keskuksen ja Ylä-Savon Veturi ry:n rahoittama Leader -hanke Kylä & Kumppanuus on alkanut Pohjois-Pielavedellä 11.2.2019. Hankkeen toteuttaa Pohjois-Pielaveden Kylät ry ja sen on määrä kestää 31.12.2020 asti.

Hankkeeseen on palkattu kylätyöntekijäksi Harri-Pekka Luomi Pohjois-Pielaveden Sulkavan kylältä. Lisätietoja hankkeen sisällöistä ja etenemisestä tullaan kertomaan aktiivisesti ja monikanavaisesti sen toteutuksen eri vaiheissa. 

KYLILLÄ TAPAHTUNUTTA:

Video avoimet kylät -päivästä Pohjois-Pielavedellä 8.6.2019

Videopätkä 2013 Maalaismarkkinoilta